Ontwikkelingen rondom Corona

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de gezondheid van de cliënten en ons team, zijn wij genoodzaakt om de fysieke behandelingen te stoppen met ingang van 26 maart 2020.

Continuïteit van uw logopedische behandeling is belangrijk voor de ontwikkeling, vandaar dat wij overgaan op telelogopedie. Dit houdt in dat wij via videobellen de behandelingen voortzetten.

Mocht u een behandeling gepland hebben in deze periode, zullen wij (telefonisch) contact met u opnemen voor het inplannen van een online afspraak.

Voorafgaand aan uw behandeling zult u een link van ons via de mail krijgen. Tevens staat in deze mail uitleg over hoe u het programma kunt gebruiken.

Telefonisch en via de mail zijn wij nog steeds bereikbaar. 

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze praktijk.

Hartelijk welkom bij logopediepraktijk Gelderland

Hartelijk welkom bij logopediepraktijk Gelderland

Welkom op de website van Logopediepraktijk Gelderland. Dit is een allround logopediepraktijk in Apeldoorn en Gorssel. In Apeldoorn zijn wij te vinden aan de rand van de wijken Driehuizen en Orden en in Gorssel zijn wij per februari te vinden in het centrum, in Den Oldenhof. De praktijk is bestaat sinds september 2017 in Apeldoorn en vanaf februari 2019 komt Gorssel hierbij. Iedereen kan hier terecht voor problemen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor en slikken.

Neem gerust een kijkje op de site. Wilt u meer informatie over de praktijk of wilt u kennis komen maken? Neem dan gerust contact op!Hoe ga ik te werk?

Vast stellen probleem

Vast stellen probleem

Allereerst zal door middel van testen het probleem of de problemen worden vastgesteld.
Dit wordt gedaan met behulp van genormeerde testen, zodat de resultaten ook met leeftijdsgenoten vergeleken kunnen worden.

Op maat gemaakte behandeling ontwikkelen

Op maat gemaakte behandeling ontwikkelen

De behandelingen worden zo goed mogelijk op maat gemaakt. Iedereen is verschillend en behoeft een andere aanpak. Hier wordt tijdens de behandelingen zo goed mogelijk rekening mee gehouden, waardoor het resultaat van de behandelingen verbeterd wordt.

Samen met de cliënt vooruitgang boeken

Samen met de cliënt vooruitgang boeken

Ten slotte wordt samen met de cliënt vooruitgang geboekt. Door middel van een optimale inzet van de cliënt en logopedist, zullen de problemen zo snel en goed mogelijk verholpen worden!

Copyright 2020 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius