Communiceren is contact

Communiceren (zowel verbaal als non-verbaal) vindt altijd en overal plaats. Met communiceren wordt contact met de omgeving gemaakt en daarom is het belangrijk om te kunnen communiceren zonder problemen in bijvoorbeeld de taal of spraak. Bij logopedie wordt hiervoor gezorgd, daarom kan logopedie veel betekenen.

Onze werkwijze

Hartelijk welkom bij logopediepraktijk Gelderland

Hartelijk welkom bij logopediepraktijk Gelderland

Welkom op de website van Logopediepraktijk Gelderland. Dit is een allround logopediepraktijk in Apeldoorn en Gorssel. In Apeldoorn zijn wij te vinden aan de rand van de wijken Driehuizen en Orden en in Gorssel zijn wij per februari te vinden in het centrum, in Den Oldenhof. De praktijk is bestaat sinds september 2017 in Apeldoorn en vanaf februari 2019 komt Gorssel hierbij. Iedereen kan hier terecht voor problemen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor en slikken.

Neem gerust een kijkje op de site. Wilt u meer informatie over de praktijk of wilt u kennis komen maken? Neem dan gerust contact op!Hoe ga ik te werk?

Vast stellen probleem

Vast stellen probleem

Allereerst zal door middel van testen het probleem of de problemen worden vastgesteld.
Dit wordt gedaan met behulp van genormeerde testen, zodat de resultaten ook met leeftijdsgenoten vergeleken kunnen worden.

Op maat gemaakte behandeling ontwikkelen

Op maat gemaakte behandeling ontwikkelen

De behandelingen worden zo goed mogelijk op maat gemaakt. Iedereen is verschillend en behoeft een andere aanpak. Hier wordt tijdens de behandelingen zo goed mogelijk rekening mee gehouden, waardoor het resultaat van de behandelingen verbeterd wordt.

Samen met de cliënt vooruitgang boeken

Samen met de cliënt vooruitgang boeken

Ten slotte wordt samen met de cliënt vooruitgang geboekt. Door middel van een optimale inzet van de cliënt en logopedist, zullen de problemen zo snel en goed mogelijk verholpen worden!

Copyright 2020 Logopediepraktijk Gelderland
Website realisatie: Pulsius